ВиК УСЛУГИ - доверете се на нашите специалисти. Гарантирано качество!

type your text for first image here

ВиК УСЛУГИ - доверете се на нашите специалисти. Гарантирано качество!

ЕЛ.УСЛУГИ - доверете се на нашите специалисти. Гарантирано качество!

type your text for second image here

ЕЛ.УСЛУГИ - доверете се на нашите специалисти. Гарантирано качество!

МОНТАЖ и РЕМОНТ НА БОЙЛЕРИ, ПЕЧКИ, ПЕРАЛНИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ И ДР.

type your text for third image here

МОНТАЖ и РЕМОНТ НА БОЙЛЕРИ, ПЕЧКИ, ПЕРАЛНИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ И ДР.

МОНТАЖ и РЕМОНТ на ПАРНИ КОТЛЕТА И ОТОПЛИТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ

type your text for 4th image here

МОНТАЖ и РЕМОНТ на ПАРНИ КОТЛЕТА И ОТОПЛИТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ

0876 444 378

moto 10

Слънчеви панели

Печат

 

При днешните високи цени на електро- и топлоенергията, всеки човек търси алтернатива за използване на по-икономична и полезна енергия. Затова ние от „КПД БГ” ООД, като фирма мислеща за бъдещето, Ви предлагаме да спестите средства и едновременно с това да дадете своя принос в опазването на околната среда. Предлагаме Ви средства за добиване на полезна енергия от възобновяеми природни ресурси, като: слънце, вода, вятър, земя.

Съществува едно погрешно схващане, че слънчевите системи са подходящи само за места, където има топъл климат, предимно в южните райони. Това обаче не е така, тъй като има подходящи панели и за по-студените и северни райони. Фирмата ни предлага монтаж на следните видове слънчеви панели:

slanhevi paneli - Селективни слънчеви колектори

- Вакуумни слънчеви колектори

- Слънчеви колектори с термосифон

- Слънчеви колектори с “Heat pipe” технология

 

Други алтернативи за добив на енергия, които "КПД БГ" ООД предлага, са термопомпите. Фирмата може да монтира и да поеме поддръжката на следните видове термопомпи:

termopompi- Термопомпа въздух/въздух - преместват топлината от по-хладно място към по-топло, правейки хладното място по-топло, а топлото - по-хладно. Тъй като термопомпите местят топлина вместо да я произвеждат, те могат да предоставят до 4 пъти по-голямо количество енергия от тази, която поглъщат.

Най-популярната термопомпа е въздух-въздух, която пренася топлина между вашата къща и въздуха навън. Ако се отоплявате с електричество, то термопомпата може да намали вашите сметки за ток за отопление с 30-40%. Ефикасността им обаче намалява при ниски температури

- Термопомпа въздух/вода - Загряването на вода от термопомпите от този тип се постига с охлаждане на прегрятия фреон на изхода на компресора в отделен малък топлообменник, който не повишава разхода на ел. енергия на машината. Така за осигуряване на топла вода се използват 20 – 30% от енергията, консумирана от компресора, която в противен случай се отдава като топлина в атмосферата.

- Термопомпа земя/вода – използва отделяната от земата температура и посредством топлобменник, я превръща полезна енергия, като подгрява вода. Използва се за топла вода и отопление. Не се влияе от климата и работи ефикасно и през нашата студена зима.

- Термопомпа вода/вода – извлича полезната температура от подпочвените води и я превръща в полезна енергия.

КПД БГ може да проектира и изгради Вашата екологично чиста и икономически изгодна система, за добив на полезна инергия от възобновяеми източници. След изграждането и нашите техници, ще я напълнят с антифриз. Ще получите сертификат за качество и гаранция както от производителя, така и от нас. Ще Ви осигурим техническо обслужване и поддръжка 24/7.

Качество и прецизност денонощно, това не е просто мотото на КПД БГ, това е мотото на всеки наш техник.

И всичко това на възможно най-добрите цени!

 

 

 

 

 

 

За повече информация за нашите Промоции се обадете на тел. 0700 10 124
За повече информация за нашите Промоции се обадете на тел. 0700 10 124
Sunday the 26th. www.internetreklamabg.com
Pwd by Coupons for Hostgator
Изработка на сайт Web impression studio